18 Aralık 2008 Perşembe

Destere Filmi, Türk Testere Filmi, Destere Filmi Fragman seyret, Destere Filmi Online izle, sinema çekimi full izle

Bu hafta vizyona bir komedi filmi giriyorki sormayın. Yabancılar korku filmlerinin çakmasını yapip eğleniyorsa, biz kralını yapariz dedik ve Ülkemizin yetiştirdiği yönetmenlerden Gürcan Yurt ve Ahmen Uygun Testere ( SAW ) korku filminin komedisini yaptılar. Testere Korku filmini Ti’ye alan DESTERE 20 kasım perşembe günü vizyonlarla buluşuyor. Destere filminin başrollerinde Peker Açıkalın, Önder Açıkbaş , Ceyhun Fersoy , Erol Günaydın ve Selin Denizli Oynuyor.

Destere Filminin Konusu
‘H’ harflerini telaffuz edemediği için insanları işkenceye tabi tutup, manyak bir şekilde öldüren bi de üstüne Trakyalı olan seri katil’in hikayesi anlatılıyor. Seri katilimiz en son olarak kendine Hayrettin ve Hayati isminde trakyalı çiftçileri kurban seçiyor.  Bu iki insan kendilerini birden tanımadıkları bi evin bodrumunda bulurlar. Seri katilimizin sesi banttan yayımlanır ve söylenenenle şunlardır ” Oyun üüüle oynanmaz, büüüle oynanır ” dır. Tam bir komedi olan Destere bu iki insanı oyununa dahil eder ve macera, komedi, korku başlar.
Destere filminin sitesi için buraya tıklayın
Destere Filminin Fragmanı

DESTERE FİLMİ HAKKINDA YORUMLARINIZI AŞAĞIDAN PAYLAŞABİLİRSİNİZ. DESTERE FİLMİNİN EN KISA ZAMANDA ONLINE İZLEME LİNKLERİ VE İNDİRME LİNKLERİ SİTEMİZDE YAYIMLANACAKTIR. BİZİ TAKİPTE KALIN. İYİ SEYİRLER.

Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "Destere Filmi, Türk Testere Filmi, Destere Filmi Fragman seyret, Destere Filmi Online izle, sinema çekimi full izle"

Yorum Gönder

YORUM YAPIN

Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory