24 Şubat 2009 Salı

Avrupa Yakası 177. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Avrupa Yakası 177. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Avrupa Yakası 177. Bölüm Konusu (Özeti)

Burhan ekonomi yapmak amacıyla, taşıt aracı olarak bisikleti kullanınca akşam haberlerinde yer alır. Bu ucuz bir araba firmasının dikkatini çeker ve Burhan’a reklam teklifi gelir. Ancak sözleşmedeki “özel hayata dikkat” maddesi Burhan’ı düşündürmektedir.

Osman, Aslı’dan Dilber Hala ile iletişim kurmasını ister. Aslı ise işin içinden çıkamayınca, Fatoş’un tavsiyesine uyar ve Dilber Hala’yı röportaj yaptığı, bir insan portresi olarak algılamaya çalışır. Hayatı ve geçmişiyle ilgili seri sorularla karşılaşan Dilber Hala, birkaç zincirleme olayın da etkisiyle, Aslı’nın onu öldürmeyi planladığından şüphelenmeye başlar.

Şahika, Volkan’la olan ilişkisini bitirir. Volkan berbat durumdadır. Nilay’dan yeni ayrıldığı halde neşesi hiç kaçmayan Dursun’dan, aşk acısıyla başa çıkma dersleri almaya başlar. Dursun’un teorileri gayet bilimseldir. Acaba pratikte başarılı olabilecek midir?

Bülent Bey’in ofis kızları arasındaki popülaritesine gıcık olan Tanrıverdi, Osman’la bir olup, Bülent’i madara etmeye karar verir. Monşer, en zayıf tarafı olan yaşlılık noktasından vurulacaktır. Ofis ekibi Bülent’i de alarak hızılı bir hayata girer. Bakalım Bülent bu tempoya ayak uydurabilecek midir?


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "Avrupa Yakası 177. Bölüm Fragmanı (Trailer)"

Yorum Gönder

YORUM YAPIN

Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory