24 Şubat 2009 Salı

Yol Arkadaşım 25. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Yol Arkadaşım 25. Bölüm Fragmanı (Trailer)

Yol Arkadaşım 25. Bölüm Konusu (Özeti)

Oktay, Kibele’nin büyümesi ve daha organize bir şirket haline gelmesi için yeni bir ofis tutmuştur. Ofiste, Rıza ve Rukiye’nin de katıldıkları ilk toplantıda Ayla’nın bazı önerileri olur. Kibele’nin kadınlara destek veren bir şirket olmasını önemseyen Ayla, kendini birdenbire Oktay ile tartışırken bulur.

Ayla, geliri bir kadın derneğine bırakılmak üzere bir defile düzenlenmesini ister. Bu arada Zeytin TV, Rukiye’yi tekrar program yapmaya ikna etmek istemektedir. Rukiye programını Kibele’nin sponsorluğunda hazırlamayı düşünür. İlker lokma işini büyütmek üzere bir minibüs satın almaya karar verir, ama para sıkıntısı vardır. Zeytin TV’den Hasibe işten çıkarılınca yerini doldurmak konusunda fikir üretmek Rukiye’ye kalır.

Bu arada Soner ile Elif’in ilişkisi ilerlemektedir. Elif, kendisini tekerlekli sandalyeye mahkum eden olayı anlatır. Zihşan, torun beklediğini dile getirmeye başlamıştır, ama Ayşen’in aklından başka şeyler geçmektedir. Bu sırada konağa Yunanistan’dan bir misafir gelir. Konakla yakın ilişkisi bulunan bu misafirin aradığı şey, ev halkını eski günlere götürecektir. Suat ile Ayla birlikte yaşamak konusunda küçük adımlar atmaya karar verirler. Eylül’ün beklenmedik tepkisi herkesi şaşırtır.


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "Yol Arkadaşım 25. Bölüm Fragmanı (Trailer)"

Yorum Gönder

YORUM YAPIN

Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory