19 Nisan 2009 Pazar

AVRUPA YAKASI - 183. BÖLÜM FRAGMANI

Avrupa Yakası yine kahkaha dolu bir bölümle ekranda...

İşte Avrupa Yakası'nın yeni bölüm fragmanı ve bölüm özeti...





Büyüklerle arası hep iyi olan Yaprak, kendini Dilber Hala'ya da sevdirince, bir karma için Dilber'in resmini yapmaya onu ikna eder. Dilber'in bilmediği tek şey, resmin bir "nü" olacağıdır! Fatoş Tanrıverdi'nin evine gelip Burhan'ın eşyalarının arasında hiç kitap olmadığını görünce Burhan'la dalga geçer. Buna çok içerleyen Burhan sahaflardan bir sürü kitap alıp eve yığar ama, kitaplar insanı kaşındıran "kitap bitleriyle" doludur!

Şahika ve Volkan tekrar ufak ufak flört etmeye başlarlar ama bunu tüm tanıdıklardan gizlemek gerekmektedir. Acaba haberin yayılması ne kadar zaman alacaktır. Burhan her seferinde eli yandığı için ince belli çay bardağı üreticilerine dava açmaya karar verir. Bundan ilham alan Dursun, içiş pozisyonu aynı kalan saplı bir çay bardağı tasarlar ve Yaprak'ın teşviğiyle yarışmaya girer!



Yapım: Plato Film - Sinan Çetin

Senaryo: Gülse Birsel

Yönetmen: Jale Atabey Özberk

Avrupa Yakası dizisi oyuncuları: Gülse Birsel (Aslı), Ata Demirer (Volkan), Hasibe Eren (Makbule), Sarp Apak (Tanrıverdi), Levent Üzümcü (Cem), Şenay Gürler (Fatoş), Hale Caneroğlu (Yaprak), Engin Günaydın(Burhan), Rutkay Aziz (Bülent), Suna Keskin (Sedef), Yıldırım Öcek (Patron), Veysel Diker (Tacettin), Yavuz Seçkin (Sertaç), Binnur Kaya (Şahika), Ömür Arpacı (Dursun), Hakan Yılmaz (Osman)


Avrupa Yakası dizi müzikleri ve fragmanları


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "AVRUPA YAKASI - 183. BÖLÜM FRAGMANI"

Yorum Gönder

YORUM YAPIN

Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory