19 Nisan 2009 Pazar

KAYIP PRENSES - FRAGMAN

Başrollerinde Yıldız Çağrı Atiksoy, Taner Ertürkler, Selin Dilmen ve Ali Uyandıran’ın olduğu "Kayıp Prenses" dizisi yeni bölümüyle bu akşam / 15 Nisan Çarşamba Star TV’de.

İşte Kayıp Prenses'in yeni bölüm fragmanı...




Defne, Kahin Tork’un başlattığı uzaklık laneti nedeniyle güneş ülkesinde tutsaktır artık. Tork, Kraliçeyi konuşturarak Kayıp Prenses’in nerede olduğunu öğrenmeye çalışır ancak Defne kızının yerini asla söylemez… Tork bu kez sihirli flütü kullanarak prensesi güneş ülkesine getirmeyi dener… Arun’un büyüsünün bozulmasıyla artık her şeyi hatırlayan Selim ise hemen Defne’nin peşine düşer. İlk anda Duru’ya Defne’nin nerede olduğunu sorar. Sonra da Derya’yı bulmaya çalışır. Ancak Derya sanki sır olmuştur. İris ve Nil ise nikah yenilgisini bir türlü hazmedemezler. Nil, Sarp’a, Duru’nun okuldan kaçtığını söyler. Güneş ülkesine gelen Duru’nun ise bu kez annesini görmeden dönmeye hiç niyeti yoktur.


Yapımcı: Focus Film / Nilgün Sağyaşar

Uygulayıcı Yapımcı: M.Kerem Karacakaya

Yönetmen: Özlem Bayşu

Senaryo:Leyla Karaloğlu – Seval Bozkurt

Kayıp Prenses dizisi oyuncuları: Yıldız Çağrı Atiksoy ( Defne), Taner Ertürkler ( Selim), Selin Dilmen ( Efsun),Ali Uyandıran ( Tork), Çağla Şimşek ( Duru), Nazlı Ceren Argon ( İris), Elif Ceren Balıkçı ( Nil), Tülay Bekret ( Feza), Tarık Sancaktutan ( Sarp), Manolya Aşık ( Nazlı), Selin Algın ( Bilge ), Damla Demirsal ( Melis), Hatice İrkin ( Selen ), Müge Uyar( Keyra ), Billur Yılmaz ( Kumru ), Ali Hürol ( Recep ), Zeynep Çopur ( Gülçehre ), Berkant Keskin ( Arda ), Uğuralp Keskin ( Berkay ), Tuncay Akça ( Hamdi ), Yusuf Ünal ( Cenk )

Kayıp Prenses dizi müzikleri


Digg Google Bookmarks reddit Mixx StumbleUpon Technorati Yahoo! Buzz DesignFloat Delicious BlinkList Furl

0 yorum: on "KAYIP PRENSES - FRAGMAN"

Yorum Gönder

YORUM YAPIN

Related Posts with Thumbnails

Zirve100 Toplist
site ekle Music Art Blogs - BlogCatalog Blog Directory